vrijdag 24 augustus 2012

VERLICHTING(3) EN NIEUWE BEWONER

We zijn weer een stapje verder met de verlichting. De eetkamer en de hal hebben nu ook verlichting. Inmiddels heb ik ook een nieuwe bewoner gemaakt. Een popje van Helena Reijnen, wat door mij zelf is aangekleed. Zij komt op de trap voor het huis. Het doet mij denken aan een scene uit Mary Poppins, waarin een oude zwerfster de vogels voert.

We are a step further with the lighting. The diningroom and the hall has now light. In the meantime I made a new doll for outside the house. It is a doll from Helena Reijnen, dressed by myself. It made me think of a scene from Mary Poppins where the birdlady is feeding the birds.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Annemieke,

  Wat een prachtig poppenhuis heb je en je popje vind ik echt prachtig. Wat knap dat je ze zlef zo mooi kunt aankleden. De hond op de achtergrond vind ik ook erg mooi.

  Groetjes Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Xandra, het is ook erg leuk om te doen. Het hondje heb ik ook zelf gemaakt. Ach, zo blijf bezig :-)

   Verwijderen
 2. Wow...wat leuk dat je de hond ook zelf hebt gemaakt. Heel mooi. Ik ben een beginneling en heb nog een hoop te leren maar dat is nu juist zo leuk van de poppenhuishobby. Je kunt zoveel verschillende technieken gebruiken dat je volgens mij nooit uit geleerd raakt.

  Groetjes Xandra

  BeantwoordenVerwijderen