zaterdag 10 maart 2012

De verlichting(2)

De verlichting is nu ook aangesloten. Zoals ik al eerder heb vermeld, wordt de verlichting helemaal computer gestuurd. Hiervoor is een programma in de handel, wat eigenlijk ontwikkeld is voor miniatuur treinenbanen.
het Boudoir door het raam

Het boudoir


het zenuwcentrum van de verlichting
Maar het is ook zeer geschikt voor deze hobby. Het heet Light@night en komt uit Duitsland. Mijn man is hier druk mee bezig. Het is best een hele klus. Maar nu brandt er dan eindelijk licht in een kamer. En wel in het Boudoir. Heel gezellig. De eetsalon volgt snel, de lichtjes hangen er al.
At last the light is on. I've told before that the lights will be managed by the computer. There is a program that is for miniature trains, but is also good for dollshouselighting. It calls Light@night and comes from Germany. The light is burning now in the Boudoir. The diningroom will follow soon.  

2 opmerkingen:

  1. Mooi systeem heeft je man gemaakt voor de verlichting! Het staat zó gezellig, al die lampjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wowww Annemieke, ik heb met stijgende bewondering je hele weblog bekeken. Wat een fantastisch poppenhuis is dit. Ik ben een groot fan van kostuumfilms en series en ook de serie Upstairs-Downstairs heb ik gevolgd. Ik kom hier zeker vaak terug om te kijken, heb me al aangemeld voor feeds.
    Groetjes uit Veendam,
    John en Karin

    BeantwoordenVerwijderen